Monday, September 7, 2015

Hvis du kan lide at rejse med din hund

Going for en bil tur med din hund kan være noget spændende for jer begge. Men for at dette spænding, er der behov for at planlægge din hund rejse før rejsetid. Nedenfor er hund tips rejse overholde for en bedre tur med din hund

Tag din hund for helbredsundersøgelser, før de rejser. Du kan tage din hund til dyrlægen for en generel helbredsundersøgelse. Selvom det ikke er et nødvendigt skridt, er det bedre at gøre det før de går på en udvidet tur.

Sætte din hund til kassen, hvis du har en. Indføre kassen med en positiv måde til din hund, så den ikke kan se, at det er en lidelse. Lad hunden snuse kassen, før du sætter det ind i bilen. Når kassen er i bilen, skal du placere din hund inde i det og overlade det alene for nogle 15 minutter bare for at være fortrolig med det.

Sørg for, at din hund har en robust snor og halsbånd. Kraven skal indeholde identifikation tags med hundens navn, dit navn, og dit hjem telefonnummer. Eller et andet alternativ er at sætte en permanent form for identifikation, såsom en mikrochip, fordi du aldrig vide, hvis du to vil del måder et uheld!

Før hårdtslående vej, er det tilrådeligt at udøve din hund, indtil den bliver træt. Dette vil gøre ham ønsker at hvile, og det er det perfekte tidspunkt for dig at være på rejse.

Hvis din rejse og hunden var at starte nu, sørg for at fodre hunden et par timer før. Dette vil forhindre ham fra at blive køresyg under rejsen.

Et meget vigtigt punkt at tage til efterretning er, at du skal have hunden forsyninger godt pakket før den lange tur starter. Sørg for at du bærer langs rigeligt vand for hunden at drikke. Du kan også pakke nogle snacks med højt proteinindhold.

Da turen vil være lang, er du nødt til at holde hunden underholdt hele vejen. For at gøre dette, er det tilrådeligt at bære hans tygge knogle langs eller hans foretrukne legetøj. Aldrig medbringe Knirkende legetøj, som de gør en masse støj, som kan gøre dig tabe koncentration under kørslen.

Når du og din hund har bordede bilen, så sørg for at du ikke forlade ham til at strejfe i bilen. Du kan gøre dette enten ved at Tremmekasser din hund (anses for at være den mest effektive måde), eller du kan også købe en hund sikkerhed sæde, der tilbyder mere komfort end en sikkerhedssele.

Hvis turen er meget lang, er det tilrådeligt at stoppe bilen efter hver 4 timer. Det er bedre at standse et sted græsklædte og relativt rolig, væk fra den travle vej og få hunden ud for nogle pooping, drikke noget vand og give ham en lille gåtur for at frigive den energi akkumuleret.

Altid når du laver et stop. Efterlad aldrig hunden inde i bilen i mere end fem minutter, da de vil blive stresset op og bortset fra, at de kvæles og blive mere nervøs.